Het is eindelijk zover. De Wagging Finger Gin Exercise V1.0 is verkrijgbaar. Na alle voorbereidingen, de eerste stookstels, de deadlines ten aanzien van verpakkingen, het filteren, vullen en verpakken van de flessen gaat de komende dagen de eerste pallet naar
de distributeur. Een moment waar we lang naartoe hebben gewerkt. “Is de Gin overal verkrijgbaar…?” Nee, zeker nog niet. De uitrol is een olievlek….Maar de Gin is wel overal bestelbaar. Onze distributeur is de Monnik Dranken uit Oldenzaal. Zij beleveren 1300
slijterijen en 1000 horeca-adressen in Nederland. Grote kans dat jouw slijter om de hoek ook klant is bij de Monnik. Een aantal slijterijen heeft al voororders geplaats en deze zullen in de loop van de week de flessen in huis hebben.

Nu wordt jullie rol belangrijk…jullie zijn de ambassadeurs van Wagging Finger, de vooruitgeschoven posten in het veld. Zoals al eerder gezegd, zonder jullie geen Wagging Finger. Ga dus naar je lokale slijter er vraag hem om die fles. Alleen dan kan er een mooie spreiding over het land ontstaat. Als we Wagging Finger een community willen laten een zijn, dat gewenste platform van liefhebbers en gelijkgestemden dan is dit de eerste uitgelezen kans om de community zijn kracht te laten zien. “Wat kost die fles eigenlijk”? Een hele terechte, logische vraag. De adviesverkoopprijs voor onze Gin is €34,99. Bij ene slijter wellicht net wat goedkoper, bij de ander net wat duurder.

De Fles
Jullie hebben wellicht al wel een preview gezien maar dit is de fles in volle glorie.

Willemijn kijkt je streng aan vanaf het schap van de slijter straks. Maar als je de fles goed bestudeerd zie je ook een andere kant van haar.

In de loop van de week wordt er op de Facebook pagina een survey geopend. In die survey vragen we naar jouw mening over Exercise V1.0. Jouw feedback is groot belang in onze zoektocht naar het mooiste distillaat. Bij de fles tref je ook een “bijsluiter” aan die
informatie geeft over de Gin, Willemijn, Wagging Finger en de gewenste Feedback.

Heb je toch vragen over verkrijgbaarheid, wil je je lokale slijter overtuigen maar je hebt wat hulp nodig of wil je dolgraag eens komen kijken bij onze distilleerderij stuur dan even een bericht naar info@waggingfinger.com.

We staan ook open voor jullie ervaringen met het mixen met een mooie tonic. Zelf zijn we daar nog amper aan toe gekomen… We zijn heel benieuwd naar jouw “Perfect Serve..!”
Op naar Excercise V2.0….

Erik Molenaar
Share
This

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.