WF_logo_tot_vert_zwart_500px
Project description

In bijzondere tijden gaan mensen vaak terugdenken aan vroeger…Nu doen we dat bij Wagging Finger wel vaker, niks bijzonders aan. Vroeger dronk Opa een Jonge Genever, en dat drankje is een beetje in de vergetelheid geraakt. En omdat we bij Wagging Finger ons gedistilleerd erfgoed graag in ere herstellen presenteren we met gepaste trots onze eerste eigen Jonge Genever…!!

Willemijn keek trots toe toen we deze stevige borrel ontwikkelde. Want het is natuurlijk niet zomaar eenĀ Jonge Borrel, niet zoals al die die flessen die de “mengers” ons jarenlang in de maag splitste.

Deze Jonge Genever bevat een stevige 12,5% moutwijn van Rogge en Gerst die ook nog eens de gelegenheid heeft gehad om een tijdje heerlijk te rijpen op Europees eiken.

De gebeide is gestookt met rebelse hoeveelheid Jeneverbes, Kalmoes, Kaneel, Engelwortel en Duindoornbes… Die Duindoornbes geeft de Genever een lichtfris zuurtje. Bol van smaak, bol van karakter…!

De ideale kopstoot combinatie met een Deventer DAVO-biertje is al ontwikkeld…Zodra dat weer kan gaan we bij DAVO een mooie introductie verzorgen. Deze borrel laat de concurrentie ver achter zich…Oh ja, smaakt ook heerlijk bij een blokje kaas…

Date
Client