Duizendpoot gevonden!

BELANGRIJK NIEUWS!!

Drie en een half jaar geleden startte het Wagging Finger avontuur. David tegen Goliath, afscheid van de zekerheid, de dood of de gladiolen. Na die eerste jaren begint het nu toch wel wat druk te worden, daarom vroeg Willemijn voor de vakantieperiode om hulp…het ging niet meer alleen. Haar hulpkreet werd gehoord en uit Rijen kwam een gedegen antwoord…!

Per 1 september 2019 start Alexander Janssen bij Wagging Finger BV als verkoper/festivalbemenser/aspirant-stoker/….oftwel de zo gewenste “Duizendpoot”.

Op 19 augustus ondertekende Alexander zijn contract en hij staat te popelen om straks te beginnen. Slijters onder de lijn Amsterdam-Arnhem zullen Alexander in de komende maanden gaan ontmoeten…Hij zal ook op pad zijn met het steeds bredere assortiment van Kintra Spirits. Ook festival bezoekers zullen Alexander gaan zien op verschillende plekken in het land.

Welkom aan boord Alexander!!

Wagging Finger
Share
This