WF_logo_tot_vert_zwart_500px
Project description

Ja hoor, ze is gearriveerd….onze tweede telg van de familie. Exercise V2.0. Wagging Finger doet verslag van haar zoektocht naar de perfecte Gin en daarom komen de Gins in relatief kleine oplages de markt op. Van Exercise V2.o zijn ongeveer 900 flessen gebotteld. Hierna nog 1 of 2 versies voordat we kunnen zeggen dat we de receptuur voor de Wagging Finger Gin definitief gevonden hebben. Maar vrees niet hoor onze experimenteerdrift blijft…Er zijn wat mooie vaten onderweg naar de distilleerderij en daar gaan we leuke dingen mee doen!

Door wat te spelen met de receptuur hebben we geprobeerd (en het is aan jullie om te bepalen of we zijn geslaagd) om nog meer balans te brengen in de Gin. V1.0 had een sterke invloed van citrus en dat maakte de Gin lekker fris. De citrus is nu wat meer naar de achtergrond gedrukt en dat geeft een breder geur en smaakprofiel wat direct opvalt.

En die nasmaak…alsof je een handje perfect gerijpte jeneverbessen aan het kauwen bent. Maar zonder te droog of te bitter te worden. Wij zijn ingetogen trots…Willemijn zou haar hoofd niet schudden. Ze hield niet zo van jezelf op de borst kloppen maar voor een klein klopje maakte ze graag een uitzondering.

Dus snel je naar de winkel voor jouw flesje Exercise V2.o en zorg dat je het rijtje straks compleet hebt. Geef toe dat is vele malen leuker dat dat flesje van de producent die er elke dag 20.000 liter uitpompt. We heffen onze vinger tegen de grootschalige alcoholindustrie weet je nog? We zullen hun ongelijk bewijzen!

 

Date
Client