STOERE STOKERS 2019

Wagging Finger wil meer zijn dan alleen die nieuwe distilleerderij. Toen jij ons bent gaan volgen zeiden we dat we een platform wilde zijn voor levensgenieters en gelijkgestemden. We denken dat we dat platform nu gerealiseerd hebben.

Op zaterdag 2 maart aanstaande organiseren we samen met Fooddock Deventer de eerste editie van “Stoere Stokers” een kleinschalig evenement dat zich geheel richt op de ambachtelijke Nederlandse (en 1 Belgische…) stokers.

Graan- en Fruit-distillaten voeren de boventoon, maar ook Gin zal van de partij zijn. Er zijn 8-10 deelnemende stokerijen die hun beste distillaten aan je gaan laten proeven. Er is wat akoestische muziek, de mogelijkheid om een masterclass te volgen en omdat het bij Fooddock is kun je er ook lekker bij eten.

Je betaalt €22,00 entree. Van die €22,00 krijg je ter plekke €10,00 retour op een Fooddock pas zodat je bij de verschillende Foodstands in de ruimte naast het evenement wat lekkers kan halen. Om die reden hebben we ook wat afwijkende tijden… we starten om 17:00 uur en gaan door tot 21:30. uur. Alle tijd om lekker te eten, drinken en te praten met al die Stokers. Want ze zijn er zelf en sturen niet hun mooie PR-meisjes en jongens. Neem wat (klein)geld mee, want voor de proefglaasjes die je bij de verschillende stands kan laten vullen wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Via Facebook wordt het evenement hier gepromoot en via deze LINK kun je kaarten bestellen. Er zijn 250 kaarten beschikbaar en vol is vol!  We zouden het leuk vinden je in Deventer te mogen verwelkomen. Tot 2 Maart!!

Wagging Finger
Share
This