WF_logo_tot_vert_zwart_500px
Project description

Wagging Finger is recht door zee, no-nonsense gecombineerd met een typisch Nederlandse twist. Goede, eerlijke producten maar ook verassende experimenten en een gezonde dosis burgerlijke ongehoorzaamheid.

Traditioneel Progressief…..

Met Wagging Finger willen we een nieuw hoofdstuk toevoegen aan ons gedistilleerd erfgoed in Nederland. Want een mooi erfgoed hebben we!. Een aantal prachtige distilleerderijen is daar bewijs van. En toch lijkt het alsof we af toe ons erfgoed vergeten. Erger nog lijkt het ook alsof de grote producenten ons erfgoed, hun herkomst zijn vergeten.

Onze vinger wordt namelijk zeker opgeheven naar die grote drankfabrieken in binnen- en buitenland. “Hou eens op met die marketingverhalen en wees eens eerlijk over datgene waar we ons zuurverdiende geld aan uitgeven” Die grote producent is allang vergeten dat een mooi distillaat een ambacht is. Die is allang vergeten dat er een groep liefhebbers is die meer wil dan alleen een mooi marketing verhaal. Die is allang vergeten dat jij graag eens een kijkje zou nemen in de distilleerderij om te zien hoe het gaat en een praatje te maken met de distillateur. Wij investeren liever in toch nog maar weer een extra proefstook dan dat we het verhaal nog maar wat mooier vertellen. Het is het product dat telt. En natuurlijk hebben we een verhaal nodig om ons product onder de aandacht te brengen. Maar dan wel een eerlijk verhaal bij een eerlijk product.

Date
Jun 08 2010
Client
Wagging Finger