WF_logo_tot_vert_zwart_500px
Project description

De eerste Gin in de fles is “exercise V1.0” . Wagging Finger is een zoektocht begonnen naar de mooiste distillaten daar hoort bij dat we verslag doen van die zoektocht. Deze eerste batch, deze eerste vingeroefening zal hoogstwaarschijnlijk wat afwijken van “exercise V2.0” die over een tijdje uit gaat komen. 

Mede jouw feedback zal er voor gaan zorgen dat we straks versie 2.0, 3.0 of wellicht pas 4.0 verheffen tot DE Wagging Finger Gin, onze “standaard-receptuur”. Tot die tijd maak jij deel uit van de zoektocht. Zijn we daarna klaar met versies? Nee, zeker niet. Er liggen bijvoorbeeld al een paar heel mooie vaten te wachten tot ze wat Gin distillaat in zich mogen gaan opnemen.

Feedback is voor ons van levensbelang. We staan in de kinderschoenen en onze eerste Gin is een mooie, maar zeker niet het eindstation. De hier opgenomen link stuurt je doornaar een korte enquête gekoppeld aan onze Facebook-pagina. Jij als koper van deze fles bent van harte uitgenodigd om de enquête in te vullen en ons zo te helpen in onze gezamenlijke zoektocht naar het perfecte distillaat.

Zonder jou geen Wagging Finger zoals het bedoeld is, dan is er alleen de zoveelste drankproduct. Wij wilden het anders, daar hebben we jou bij nodig!

Date
May 08 2016
Client
Wagging Finger