WF_logo_tot_vert_zwart_500px
Project description

Het is nu eindelijk zover… de tijd van slechts volgen, “liken” en nieuwsbrieven ontvangen zit er op. Dit weekend presenteren we in Groningen tijdens het WFNN de eerste tests van onze eigen graandistillaten. Die distillaten zijn het uitgelezen moment om jullie meer te gaan bieden en de ontwikkeling van die distillaten van dichtbij mee te gaan maken. Wordt nu:

en ontdek de komende jaren verder met ons mee!

Als je mee wilt gaan doen en ons echt wilt steunen hebben wij ingeschat dat jullie niet zitten te wachten op dividend, aandelen, of andere “bancaire” oplossingen. We delen een emotie, een voorliefde en misschien wel een beetje een aversie tegen de gevestigde orde! 

Dan gaan we jullie niet vervelen met financiële overzichten, winstprognoses en periodieke administratieve updates. Jullie willen iets tastbaars, iets te proeven, iets te delen! We gaan voor no-nonsense, recht door zee en een beetje ongehoorzaam!

Als “Patroon” kun je  Wagging Finger helpen door te groeien! Groeien in productiecapaciteit, groeien in kwalitatief assortiment, groeien naar dat toekomstige gebouw met dat mooie proeflokaal.

Deel worden van Wagging Finger en niet alleen genieten van de inhoud van de fles maar van dichtbij de ontwikkeling van ons bedrijf en onze producten beleven kun je op de volgende manieren. En geloof ons, dichter bij dan dit wordt het niet! Geen geheimen, full disclosure!

“It all started with Genever” Wie zegt er dat Genever “uit” is en alleen voor gepensioneerden heeft het inmiddels toch echt helemaal mis!  Als jij het met ons eens bent dat ons Genever-erfgoed verder moet worden afgestoft en dat de schade die de grote Jeneverstokers 50 jaar lang hebben aangericht nodig moet worden herstelt dan is dit je kans.

“Rejuvenating our Heritage”. Feitelijk een zelfde opzet als hierboven maar dan met de oervorm van ons gedistilleerd, de Korenwijn. De Nederlandse variant van de Schotse Whisky, de Franse Cognac en de Italiaanse Grappa. Puur in zijn vorm en eenvoud, 100% moutwijn gestookt van een variëteit aan granen en een zorgvuldig samengesteld aantal kruiden en specerijen.

“Creating new Heritage”. Genever en Korenwijn zijn ons gedistilleerd erfgoed, dat staat als een huis en kent een lange geschiedenis. Waar we volop mee bezig zijn is het maken van nieuw erfgoed in de vorm van in Nederland gestookte whisky. Wanneer je deel uit wilt maken van deze creatie en dit proces van A to Z wilt volgen die dan mee!  

“All of the Above”. Voor Patronen die hun taak meer dan serieus nemen (of gewoon niet kunnen kiezen) is er ruimte om je toewijding een plaats te geven. Wanneer je voor “All of the Above” gaat ontvang je alles wat hierboven onder punt 1, 2 en 3 staat. 

Bij de bovenstaande programma’s ontvang je in ieder geval 2x 200ml distillaat bij aanvang. 2x 200ml van je product na 1 en na 2 jaar rijping. En een 700ml en 200ml fles van het 3 jaar gerijpte product. Daarnaast een persoonlijke lidmaatschapspas en meerdere voordelen in de toekomst. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

“Het Abonnement”  Voor de grote genieters, de uitzonderlijk gepassioneerden, drank investeerders of diegenen die gewoon te veel geld hebben is er “Het Abonnement”. Je ontvangt 10 jaar lang twee gesigneerde flessen van alle nieuwe releases van Wagging Finger producten ingaand op het moment van inschrijving.

Voor een compleet overzicht en de daarmee gepaard gaande kosten hebben we hier een pdf, waarin je alles na kunt lezen en exact wordt uitgelegd hoe e.e.a in zijn werk gaat. Op korte termijn zal ook de verdere website ingericht zijn om de verschillende programma’s aan te kunnen schaffen. Kun je niet wachten bestel dan via het contactformulier op de website en we sturen je een setje documenten inclusief een eenmalige machtiging kaart toe.

Date
Client