Het Gin&Tonic seizoen is in volle gang!

Het Gin&Tonic seizoen is in volle gang en dat is aan heel veel te merken..!

De afgelopen maand werden er maar liefst 3 grote G&T Festivals georganiseerd in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Dit soort festivals zijn prachtige podia waar we ons merk voor het voetlicht kunnen brengen en de eindconsument kennis kunnen laten maken met onze mooie Gins. Amsterdam hebben we dit jaar even laten lopen maar in Utrecht en Rotterdam waren we van de partij. Utrecht was net als vorig jaar erg gezellig en goed bezocht. De eerste editie in Rotterdam spande wat ons betreft de kroon! Wow… wat een prachtige locatie in de Cruiseterminal waar ruim 2000 bezoekers kwamen voelen, ruiken en vooral; proeven. Zaterdag 23 juni was een topdag!

Toch moet me iets van het hart als ik naar die festivals kijk… Tsjonge jonge wat een aanstellerij!! De ene stand is nog groter dan de ander, er worden voor die enkele dag meterslange bars naar binnen gesjouwd, volgepropt met gratis glazen, omringd door LED-schermen, tweepersoonsbedden (?!?!) en veel mooie, ingehuurde, marketing-meisjes en -jongens. En dan te bedenken dat nog niet de helft van de vertegenwoordigde merken over een daadwerkelijke eigen distilleerderij beschikt. Het stikt van de “label-gins” die in onze optiek eigenlijk niet zoveel toevoegen. Maar goed, het is de consument die bepaald..!  We hebben in ieder geval veel gelachen om verschillende “distillateurs” zonder distilleerderij, iedereen pikt op zijn of haar manier een graantje mee.

Het hoogtepunt van de dag was een bezoekje aan het toilet waar achter de wastafels vier overduidelijk ingehuurde marketing-jongens druk waren met water en kammetjes om het kapsel geheel G&T-fähig te stylen..?!?! Willemijn schudde meewarig haar hoofd… Dat gezegd hebbende, wij doen zelf natuurlijk ook mee aan dat circus… Ook wij zetten ons beste beentje voor op zo’n dag. De stand moet er leuk uit zien, de overhemden gestreken en onze beste glimlach opgezet. Maar waar het uiteindelijk om gaat is de inhoud van die fles; die moet goed zijn. De rest is en blijft een heleboel opsmuk. En allemachtig, wat was er veel opsmuk…

 

foto: http://www.craftginclub.co.uk/

Wagging Finger
Share
This